Chiftele de pui

Printeaza

Chiftele de pui din: piept de pui, ceapa, patrunjel, paine, oua, sare, ulei, pesmet, faina.

Ingrediente:Chiftele_de_pui

  • un piept de pui
  • o ceapa
  • o legatura patrunjel
  • o felie paine inmuiata in apa
  • 2 oua
  • sare
  • piper

pentru prajit:

  • ulei
  • pesmet
  • 3-4 linguri faina
  • 2 oua

 

Mod de preparare:

Carnea se trece prin maşina de tocat cu ceapa si, la final, pâinea stoarsă de apă. In compoziţia de carne rezultată se adaugă sare, piper, verdeaţa tocată mărunt si ouăle. Se amestecă bine pasta de carne şi, cu mâna umedă, se formează chifteluţele, care se trec prin făină, se aplatizează între palme si se trec prin ouă bătute si pesmet.

Se prăjesc în baie de ulei până se rumenesc frumos, apoi se scot pe şervete de hârtie absorbantă.

Chiftele de pui

Chiftele_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.