Chiftele de pui
PrinteazaChiftele de pui din: piept de pui, ceapa, patrunjel, paine, oua, sare, ulei, pesmet, faina.
- un piept de pui
- o ceapa
- o legatura patrunjel
- o felie paine inmuiata in apa
- 2 oua
- sare
- piper
pentru prajit:
- ulei
- pesmet
- 3-4 linguri faina
- 2 oua
Mod de preparare:
Carnea se trece prin maşina de tocat cu ceapa si, la final, pâinea stoarsă de apă. In compoziţia de carne rezultată se adaugă sare, piper, verdeaţa tocată mărunt si ouăle. Se amestecă bine pasta de carne şi, cu mâna umedă, se formează chifteluţele, care se trec prin făină, se aplatizează între palme si se trec prin ouă bătute si pesmet.
Se prăjesc în baie de ulei până se rumenesc frumos, apoi se scot pe şervete de hârtie absorbantă.
Chiftele de pui
Pofta buna!