Chiftele cu sfeclă roşie

Printeaza

O reteta de chiftele cu sfecla rosie din: carne tocata, sfecla rosie, hrean, oua, ceapa, usturoi, patrunjel, pesmet, ulei, frisca, sare, piper si rosii.

Ingrediente:Chiftele cu sfeclă roşie

  • 400 g carne tocata
  • 200 g sfecla rosie
  • 60 g hrean ras
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 frunza de patrunjel tocat
  • 3 linguri pesmet
  • ulei pentru prajit
  • 125 dl frisca
  • sare
  • piper
  • 6 rosii

 

Mod de preparare:

Razi sfecla roşie fin şi o amesteci cu carnea tocată de porc, adaugi ceapa şi usturoiul tocat fin. Amesteci şi mai pui pătrunjelui tocat, pesmetul, sarea, piperul şi ouăle. Formezi chif¬tele mai mari şi le prăjeşti în uleiul încins, pe ambele părţi.

Faci câte un căpăcel roşiilor, scobeşti mijlocul şi sărezi puţin. întorci roşiile cu căpăce- lul în jos şi le laşi să se scurgă. Baţi bine frişca şi o amesteci cu hreanul ras, apoi umpli roşiile. Le ornezi cu frunza de pătrunjel tocată. Serveşti roşiile împreună cu chiftelele.

Chiftele cu sfeclă roşie

Chiftele cu sfeclă roşie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.