Chiftele de sfecla

Printeaza

Chiftele de sfecla din: sfecla, gris, ulei, pesmet, sare.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă
  • 1 lingură de gris
  • ulei
  • pesmet
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Sfecla se curăţă de coajă, se’da prin maşina de tocat. Pasta obţinută se pune într-o oală cu ulei fierbinte.

Se adaugă sarea şi, treptat, grişul, se amestecă bine şi se pune la foc mic, amestecându-se continuu până se îngroaşă.

După ce s-a răcit compoziţia, se formează chifteluţe, care se dau prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.