Chiftele simple

Printeaza

Chiftele simple din: carne de oaie, ceapa, oua, usturoi, ulei, menta, sos de rosii, patrunjel, piper, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de oaie
  • 8 cepe
  • 4 ouă
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 pahar ulei
  • 2 frunze mentă
  • sos de roşii
  • pătrunjel tocat
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Carnea, împreună cu ceapa, usturoiul şi menta se dau prin maşina de tocat.

Se amestecă bine cu ouăle, piperul, sarea şi pătrunjelul.

Se fac, din compoziţia omogenizată, mici chifteluţe, care se prăjesc în ulei bine încins.

Se servesc reci, cu sos de roşii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.