Chiftele de pui in sos de rosii galbene din: piept de pui, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, oua, cimbru, patrunjel, sare, piper, rosii, amidon. Ingrediente: Pentru chiftele: 500 g piept de pui, tocat 1 ceapă 2 morcovi 2 cartofi 2 căţei de usturoi 2 ouă cimbru verde pătrunjel verde sare de mare piper Pentru sosul de […]
Chiftele cu sos de rosii si patrunjel
PrinteazaChiftele cu sos de rosii si patrunjel din: carne de pui, pudra de ceapa, usturoi, smantana, ou, patrunjel, faina, paine, ulei, suc de rosii, sare, piper.
- 500 g carne tocată de pui
- 1/2 linguriţă pudră de ceapă
- 1/2 linguriţă usturoi granulat
- 2 linguri smântână
- un ou
- o legătură pătrunjel
- 2-3 linguri făină
- 2 felii pâine
- 100 ml ulei
- 250 ml suc de roşii
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea tocată de pui se pune într-un castron împreună cu miezul de pâine înmuiat în apă şi bine presat.
Se adaugă oul, pătrunjelul, pudra de ceapă şi usturoiul granulat, smântână, sarea şi piperul.
Se amestecă foarte bine, se formează chiftelele, care se trec prin făină şi se rumenesc uşor doar pe o parte, într-o tigaie cu ulei.
Se scot într-un vas de cuptor, se pune sucul de roşii, se completează cu apă şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute.
Chiftele cu sos de rosii si patrunjel
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele de pui in sos de rosii galbene
Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel
Chiftele de pui cu parmezan si patrunjel din: piept de pui, parmezan, pătrunjel, usturoi, ou, ulei, sare, piper, salata. Ingrediente: 1 piept de pui 60 g parmezan ras 1/2 legătura pătrunjel 2 căţei usturoi 1 ou ulei pentru prăjit sare piper Pentru servit: salată Mod de preparare: Carnea se taie cât mai mic, la cuţit si se pune într-un vas. Se poate […]
Reteta zilei: Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet
Chiftele de pui cu vita in crusta de pesmet din: paine integrala, lapte, pui, vita, ceapa, unt, oua, marar, sare, piper, ulei de masline, pesmet. Poate te intereseaza si: Chiftelute din porc si vita in sos de rosii Chiftele de vita cu salata de cartofi Chifteluţe de porc şi vită cu sos de capere […]
Pofta buna!