Chiftele-surpriza
PrinteazaChiftele-surpriza din: paina, oua, pesmet, nucsoara, scortisoara, ulei, sare, piper.
- 1/2 paine
- 4 oua
- l ou
- 2 linguri cu pesmet
- 1/2 lingurita cu nucoara proaspat rasa
- 1/2 lingurita cu scortioara
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune ouale la fiert in apa. Dupa ce au fiert lasa-le cateva minute in apa rece, pentru a le curata mai usor. Inmoaie painea uscata in apa. Stoarce-o si amestec-o usor cu oul, nucsoara, sare si piper.
Imbraca ouale fierte curatate in amestecul de paine. Tavaleste chiftelele prin pesmetul amestecat cu scortisoara si rumeneste-le in baie de uleit incins. Scoate pe pe hartie absorbanta si serveste cu salata.
Chiftele-surpriza
Pofta buna!