Chiftele de ton (delicioase)

Printeaza

Chiftele de ton din: ton din conserva, usturoi, pesmet, parmeza, busuioc, ulei, lamaie, ou, sos de rosii, paine, paste.

Mod de preparare:Chiftele de ton

Intr-un bol, se pun 400g de ton din conservă, scurs, cu 1 căţel de usturoi pisat, mână de pesmet, 1/2 legătură mică de busuioc tocat, 25g de parmezan ras, coaja rasă de la 1/2 lămâie şi se amestecă bine cu mâna, apoi se formează 20 de bile mici.

Se prăjesc în ulei până devin aurii, apoi se adaugă un borcan de sos de roşii şi se fierb câteva minute. Se adaugă şi restul de busuioc, se amestecă şi se servesc cu pâine sau cu paste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.