Chiftele de ton

Printeaza

Chiftele de ton din: ton, file de ansoa, ou, pesmet, ceapa, patrunjel, mustar iute, maioneza, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_de_ton

  • 350 g ton
  • 75 g file de ansoa
  • un ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • o ceapa
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri maioneza
  • 30 g unt moale
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se scurge, fileurile de anşoa se trec prin apă, fiind prea sărate, şi se lasă şi ele la scurs.

Se bate oul cu maioneza şi muştarul şi apoi se adaugă cele două tipuri de peste, ceapa tocată, sare si piper.

Se amestecă şi se adaugă untul moale si pătrunjelul mărunţit şi se amestecă din nou.

Cu mâna umedă se formează chiftele care se trec prin pesmet si se prăjesc în ulei.

Chiftele de ton

Chiftele_de_ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.