Chiftele umplute cu ciuperci si oregano
PrinteazaChiftele umplute cu ciuperci si oregano din: carne tocata de vita, ciuperci, oua, ceapa, faina, sare, piper, oregano.
Ingrediente:
- 500 g carne tocată de vită
- 4-5 ciuperci
- 2 ouă
- 1 ceapă
- 1 lingură făină
- 1 legătură sare
- piper
- oregano
Mod de preparare:
Amesteci carnea tocată cu şi făina, pui sare, piper, oregano după gust omogenizezi compoziţia. Cureţi ceapa, o tai mărunt, o căleşti în ulei, adaugi ciupercile tocate, pătrunjelul tocat şi laşi pe foc până se formează un sos.
Din compoziţia de carne formezi apoi chiftele subţiri: pui pe o chiftea o linguriţă din compoziţia de ciuperci, aşezi a doua chiftea (ca un capac) şi presezi marginile. Prăjeşti apoi chiftelele astfel umplute în grăsime încinsă şi le (scoţi pe un şervet de hârtie care să absoarbă surde ulei).
Pofta buna!