Chiftele umplute cu oua
PrinteazaChiftele umplute cu oua din: carne tocata, oua, cartof, morcov, usturoi, paine, seminte, ulei, sare, piper.
- 500 g amestec de carne tocată
- 6-7 ouă fierte
- 1 cartof
- 2 ouă
- 1 morcov
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 felii de pâine
- 50 g seminţe decojite
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă bine carnea cu cartoful şi morcovul dat pe râzătoare. Adaugă usturoiul zdrobit, seminţele, pâine înmuiată şi stoarsă şi ouăle bătute cu un praf de sare şi piper.
Lasă la rece 15-50 de minute să se întrepătrundă aromele. Intre timp, curăţă ouăle şi îmbracă-le în compoziţia de chiftele.
Rumeneşte-le în baie de ulei şi serveşte-le alături de cartofi fierţi, mazăre şi morcovi traşi în unt.
Chiftele umplute cu oua
Pofta buna!