Chiftele umplute cu oua

Printeaza

Chiftele umplute cu oua din: carne tocata, oua, cartof, morcov, usturoi, paine, seminte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_umplute_cu_oua

  • 500 g amestec de carne tocată
  • 6-7 ouă fierte
  • 1 cartof
  • 2 ouă
  • 1 morcov
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 2 felii de pâine
  • 50 g seminţe decojite
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă bine carnea cu cartoful şi morcovul dat pe râzătoare. Adaugă usturoiul zdrobit, seminţele, pâine înmuiată şi stoarsă şi ouăle bătute cu un praf de sare şi piper.

Lasă la rece 15-50 de minute să se întrepătrundă aromele. Intre timp, curăţă ouăle şi îmbracă-le în compoziţia de chiftele.
Rumeneşte-le în baie de ulei şi serveşte-le alături de cartofi fierţi, mazăre şi morcovi traşi în unt.

 

Chiftele umplute cu oua

Chiftele_umplute_cu_oua

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.