Chiftele umplute cu oua din: carne tocata, oua, cartof, morcov, usturoi, paine, seminte, ulei, sare, piper.
Chiftele umplute cu oua
PrinteazaIngrediente:
- 500 g amestec de carne tocată
- 6-7 ouă fierte
- 1 cartof
- 2 ouă
- 1 morcov
- 4-5 căţei de usturoi
- 2 felii de pâine
- 50 g seminţe decojite
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-un castron, amestecă bine carnea cu cartoful şi morcovul dat pe râzătoare.
Adaugă usturoiul zdrobit, seminţele, pâine înmuiată şi stoarsă şi ouăle bătute cu un praf de sare şi piper.
Lasă la rece 15-50 de minute să se întrepătrundă aromele. Intre timp, curăţă ouăle şi îmbracă-le în compoziţia de chiftele.
Rumeneşte-le în baie de ulei şi serveşte-le alături de cartofi fierţi, mazăre şi morcovi traşi în unt.
Chiftele umplute cu oua
Pofta buna!
Tocană de iepure cu legume – un preparat tradițional și plin de savoare, ideal pentru mese de familie sau ocazii speciale. Această rețetă combină delicatețea cărnii de iepure cu bogăția legumelor, creând un fel de mâncare consistent și reconfortant. Prepararea acestei tocane necesită răbdare și atenție la detalii, dar rezultatul final va fi cu siguranță […]
Ceai de Rozmarin și Mentă: Rețeta Răcoritoare pentru Un Plus de Energie – băutură revigorantă și aromatică, perfectă pentru orice moment al zilei. Acest amestec unic combină proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale rozmarinului cu efectul răcoritor și digestiv al mentei, oferind o infuzie plină de beneficii pentru sănătate. Ideal pentru a-ți începe ziua cu energie […]