Chiftele Marinate Tradiționale – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: carne tocata, ceapa, usturoi, ou, pesmet, sare, piper, paprika, cimbru, apa, otet, frunze de dafin, boabe de piper, morcov, zahar. Ingrediente: Pentru chiftele: 500g carne tocată (porc, vită sau amestec) 1 ceapă medie, tocată fin 2 căței de usturoi, zdrobiți 1 ou 50g pesmet Sare, […]
Chiftele umplute cu varza si marar
PrinteazaChiftele umplute cu varza si marar din: carne tocată de pui, chifla, morcov, cartof, lapte, ou, sare, piper macinat, marar, verzişoare de Bruxelles.
- 1/2 kg carne tocată de pui
- 1 chiflă
- 1 morcov
- 1 cartof de dimensiune mijlocie
- 50 ml lapte
- 1 ou
- sare
- piper negru măcinat
- 1 legătură mărar
- 15-20 verzişoare de Bruxelles
Mod de preparare:
Indepărtezi cotoarele verzişoarelor şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare, pentru 10 minute.
Scurgi verzişoarele fierte şi le pui la scurs pe şervete absorbante.
Inmoi chifla în lapte, pentru 5 minute. Cureţi cartoful şi morcovul, le dai pe răzătoarea fină şi apoi le storci.
Amesteci carnea cu pâinea stoarsă, oul bătut, morcovul, cartoful, mărarul tocat, sare şi piper după gust.
Iei porţii de compoziţie de mărimea unei caise, le aplatizezi în palmă şi pui în centru câte o verzişoară, pe care o înveleşti în compoziţie.
Prăjeşti chifteluţele în baie de ulei încins şi le scoţi pe şervete absorbante.
Chiftele umplute cu varza si marar
Pofta buna!
poate iti place si:
Chiftele Marinate Tradiționale – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale
Chiftele de vita la cuptor – Gustare sănătoasă și delicioasă
Chiftele de vita la cuptor – Gustare sănătoasă și delicioasă din: carne de vita, ceapa, usturoi, pesmet, ou, lapte, cimbru, busuioc, sare, piper, ulei de masline Ingrediente: 500g carne de vită măcinată (sau oricare alt tip de carne preferat) 1 ceapă mare, tocată fin 2 căței de usturoi, zdrobiți 1/2 cană de pesmet integral […]
Pofta buna!