Chiftele umplute
PrinteazaO reteta de chiftele umplute cu orez, oua, ceapa, morcov, pesmet, piept de curcan, branza de burduf, sare si ulei.
- 1 cescuta cu orez
- 2 oua
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 lingura pesmet
- 1 piept de curcan
- 200 g branza de burduf
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Fierbe carnea în apă cu sare. După ce a fiert, trece-l prin maşina de tocat. Fierbe orezul în apă cu sare, ceapa şi morcovul întreg. După ce a fiert orezul scoate legumele şi scurge-l bine.
Adaugă pieptul de curcan, gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă. Potriveşte gustul de sare. Cu palmele umede, modelează chifteluţe, nu înainte de a aşeza în mijloc un pic de brânză de burduf.
Tăvăleşte chiftelele prin pesmet şi rumeneşte-le în ulei încins.
Poftă bună!