Chiftele cu varza si cascaval

Printeaza

Chiftele cu varza si cascaval din: varză albă, oua, faina, cascaval, sare, piper, ulei, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 500 g varză albă
  • 4ouă
  • 300 g făină
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Desfaci primele foi de la varză, pe care nu le foloseşti. Restul verzei îl tai fideluţă şi căleşti, 10 minute, cu sare şi piper. O dai deoparte.

Dai caşcavalul prin râzătoa­re şi îl amesteci cu ouăle bătu­te, apoi torni compoziţia pes­te varză, adaugi pătrunjelul şi amesteci.

Presari făina, amesteci bine compoziţia şi, dacă e cazul, po­triveşti de sare şi piper. Formezi chifteluţe, le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.

Chiftele cu varza si cascaval

Chiftele_cu_varza_si_cascaval

Pofta buna!

 

 

 

 

Wrap cu Falafel și Sos Tahini

Wrap cu Falafel și Sos Tahini: un festin pentru simțuri, combinând texturi crocante și arome bogate într-un pachet compact și delicios. Popular în întreaga lume pentru combinația sa satisfăcătoare de ingrediente sănătoase și gustoase, acest wrap este o alegere excelentă pentru oricine caută o alternativă vegetală plină de proteină și savoare. Falafelul, cu origini în […]

Ton Tataki cu Sos de Wasabi

Ton Tataki cu Sos de Wasabi: un preparat popular în bucătăria japoneză, cunoscut pentru echilibrul perfect între textura ușor crocantă a exteriorului de ton și interiorul suculent, aproape crud. Servit adesea ca antreu sau ca parte a unei mese mai ample de sushi sau sashimi, tonul Tataki este ideal pentru cei care doresc să exploreze […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.