Chiftele de vinete si dovlecei

Printeaza

Chiftele de vinete si dovlecei

Ingrediente:

  • 3 vinete mici
  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 100 g brânză
  • 20 g făină
  • două ouă
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Chiftele de vinete si dovlecei: curăţă vinetele de coajă, se fierb şi se taie jumătăţi. Dovleceii tăiaţi se dau prin maşina de tocat, la fel şi vinetele.

amestecă totul cu ceapă rasă, brânză frământată, făină, ouă şi se condi­mentează. Se amestecă bine şi se fac chiftele mici, care se dau prin făină şi se prăjesc în mult ulei.

servesc calde, cu salată verde.

 

Pofta buna!

 

 

Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac

Salată cu Semințe de Ginkgo și Spanac din: spanac, seminte de ginkgo, feta, rosie, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, menta. Această salată nu doar că este o sursă excelentă de nutrienți, dar adaugă și un strop de eleganță și diversitate culinară mesei tale. Urmează pas cu pas această rețetă pentru a descoperi cum […]

Porc cu Sparanghel și Lămâie

Porc cu Sparanghel și Lămâie din: file de porc, sparanghel, suc si coaja de lamaie, usturoi, ulei, sare, piper, miere, chili. Descoperă o rețetă care combină perfect texturi și arome. Această rețetă îmbină savoarea suculentă a cărnii de porc cu prospețimea sparanghelului și notele acidulate ale lămâii, creând un echilibru gustativ desăvârșit. Perfect pentru o […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. N-am mai facut demult chiftele de vinete. O sa fac in weekend.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.