Chiftele de vită la cuptor

Printeaza

O reteta de chiftele de vita la cuptor din: carne tocata de vita, oua, smantana, paine, ceapa, usturoi, sos dulce acrisor si sare.

Ingrediente:Chiftele de vită la cuptor

  • 700 g carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 2 felii de paine
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • sos dulce acrisor
  • sare

 

Mod de preparare:

Dă prin maşina de tocat ceapa, apoi pâinea înmuiată în apă. Pune carnea tocată într-un vas şi amestec-o cu pâinea, ceapa, usturoiul pisat fin, smântână şi ouăle bătute. Drege de sare.

Incălzeşte cuptorul la foc mare cât timp modelezi chiftelele. Pune într-o tavă de copt o folie de hârtie şi aranjează chiftelele. Dă la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.

După 15 minute, întoarce chiftelele pe partea cealaltă, ca să se rumenească. Serveşte chifteluţele calde cu sos dulce-acrişor şi garnitură de cartofi fierţi sau orez.

Chiftele de vită la cuptor

Chiftele de vită la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.