Ceai de Gălbenele și Mușețel din: petale de galbenel, flori de musetel, apa. În lumea agitată de azi, găsirea momentelor de pace devine esențială pentru echilibrul nostru interior. Ceaiul de gălbenele și mușețel vine ca un aliat de nădejde în această căutare, oferind nu doar o experiență gustativă plăcută, dar și beneficii remarcabile pentru sănătate. […]
Chiftelte de vita in sos la cuptor
PrinteazaChiftelte de vita in sos la cuptor din: carne tocata de vita, oua, usturoi, lapte, ceapa, patrunjel, pesmet, ulei, sare, piper, vin alb, concentrat de vita, amidon.
Ingrediente:
pentru chiftele:
- 500 g carne tocata de vita
- 3 oua
- 2 catei de usturoi
- 100 ml lapte
- o ceapa
- patrunjel
- pesmet fin
- ulei pentru prajit
- sare
- piper
pentru sos:
- 200 ml vin alb
- un cub concentrat de vita
- 1/2 lingurita amidon
Mod de preparare:
Se amestecă bine carnea tocată cu ouăle, usturoiul pisat, ceapa tăiată şi pătrunjelul fin tocat.
potriveşte gustul de sare şi piper. Apoi se adaugă laptele, se amestecă iar şi se lasă 10 minute.
Cu mâinile umede se formează chiftele care se trec prin pesmet. Se prăjesc chiftelele şi, pe măsură ce se rumenesc, se transferă într-un vas de cuptor.
Se pune sosul format din vin amestecat cu concentrat de vită şi amidon şi se lasă la cuptor 10 minute.
Chiftelte de vita in sos la cuptor
Pofta buna!
Migdale aromate crocante din: migdale, ulei de trufe, sare de mare, zahar brun, rozmarin, coaja de portocala, fulgi de ardei iute. Migdalele prăjite sunt un deliciu clasic apreciat pentru gustul lor crocant și aromele de nuci prăjite. Cu toate acestea, astăzi vă vom prezenta o variantă specială a acestui snack iubit, care adaugă un aer […]