Chiftelute aromate cu usturoi
PrinteazaChiftelute aromate cu usturoi din: carne de pui, cartofi, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.
- 500 g cartofi fierţi
- 500 g carne de pui tocată
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 ardei gras roşu
- 1 roşie
- 1 fir de ceapă verde
- 1 fir usturoi verde
Mod de preparare:
Se zdrobesc cu furculiţa 500 g cartofi fierţi, se adaugă 500 g carne de pui tocată, 1 ou bătut, sare şi piper. Se formează chifteluţe.
Intr-un vas se amestecă 1 ardei gras roşu, 1 roşie, 1 fir de ceapă verde, 1 fir usturoi verde, toate tocate mărunt. Se adaugă sare, piper, boia, muştar boabe.
Prin această com poziţie se tăvălesc chifteluţele, apoi se pun unele lângă altele într-un vas uns, termorezistent. Se coc la cuptor 25 minute; se stropesc cu ulei de măsline şi se servesc cu sos.
Pofta buna!