Chiftelute aromate cu usturoi

Printeaza

Chiftelute aromate cu usturoi din: carne de pui, cartofi, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute aromate cu usturoi

  • 500 g cartofi fierţi
  • 500 g carne de pui tocată
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 roşie
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 fir usturoi verde

 

Mod de preparare:

Se zdrobesc cu furculiţa 500 g cartofi fierţi, se adaugă 500 g carne de pui tocată, 1 ou bătut, sare şi piper. Se formează chifteluţe.

Intr-un vas se amestecă 1 ardei gras roşu, 1 roşie, 1 fir de ceapă verde, 1 fir usturoi verde, toate tocate mărunt. Se adaugă sare, piper, boia, muştar boabe.

Prin această com poziţie se tăvălesc chifteluţele, apoi se pun unele lângă altele într-un vas uns, termorezistent. Se coc la cuptor 25 minute; se stropesc cu ulei de măsline şi se servesc cu sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.