Chiftelute cu branza de capra

Printeaza

Chiftelute cu branza de capra din: faina, praf de copt, boabe de mustar, unt, tarhon, branza de capra, oua, lapte, crema de branza, piper si ceapa verde.

Chiftelute_cu_branza_de_capra

 

Ingrediente:

  • 350 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 1/2 linguriţă pudră de muştar sau boabe de muştar pisate
  • 50 g unt
  • 1 lingură tarhon proaspăt tocat
  • 200 g brânză de capră
  • 2 ouă
  • 6-8 linguri lapte

Pentru sos:

  • 200 g cremă de brânză
  • boabe de piper zdro­bite
  • 2 linguri frunze de ceapă verde tocată

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul. Amesteci făina, praful de copt şi muştarul, apoi adaugi untul frecat bine. Adaugi tarhonul şi crema de brânză. Combini ouăle cu 6 linguri de lapte şi torni peste compoziţie. Amesteci cu un cuţit, până se formează un aluat. Dacă e prea uscat, mai adaugi câteva linguri de lapte. Intinzi aluatul pe o suprafaţă presărată cu făină şi decupezi rondele de 4 cm diametru.

Tapetezi cu hârtie pergament 2 tăvi de copt. Aranjezi rondelele în cercuri, unul cu 11 bucăţi, celălalt cu 8 bucăţi. Ungi deasupra cu lapte şi coci chifteluţele 10-13 minute, până se rumenesc. Pentru cremă, amesteci brânza mărunţită, cu piperul şi ceapa verde. Serveşti crema cu rondelele.

 

 

Chiftelute cu branza de capra

Chiftelute_cu_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.