Tarhon: Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații și Rețete Gustoase – Ghid Complet. Tarhonul, cunoscut și sub denumirea de “Artemisia dracunculus”, este o plantă perenă aromatică ce face parte din familia Asteraceae. Este apreciată atât pentru proprietățile sale culinare, cât și pentru beneficiile medicinale. Ce este tarhonul? Tarhonul este o plantă erbacee care se remarcă prin frunzele […]
Chiftelute de carne cu mazare
PrinteazaChiftelute de carne cu mazare din: ciuperci, morcov, ceapa, carne de vita, mazare, ou, pesmet, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g ciuperci
- 1 morcov
- 1 ceapa
- 500 g carne de vita, tocata
- 100 g mazare, fiarta
- 1 ou
- 200 g pesmet
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incingi o lingură de ulei şi căleşti ceapa, morcovul ras şi ciupercile tocate. Când a scăzut apa de la ciuperci, le dai deoparte.
Adaugi carnea tocată, mazărea, oul bătut, pesmetul şi condimente după gust.
Formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.
Chiftelute de carne cu mazare
Pofta buna!
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo
Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo din: fasole rosie, chorizo, ceapa, usturoi, ardei, rosii in bulion, boia, chili, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Tocănița de fasole roșie cu chorizo este un fel de mâncare robust, îmbogățit cu arome picante și ingrediente pline de savoare. Această rețetă aduce împreună textura bogată a fasolei roșii cu […]