Chiftelute de carne cu mazare

Printeaza

Chiftelute de carne cu mazare din: ciuperci, morcov, ceapa, carne de vita, mazare, ou, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 500 g carne de vita, tocata
  • 100 g mazare, fiarta
  • 1 ou
  • 200 g pesmet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingi o lingură de ulei şi căleşti ceapa, morcovul ras şi ciupercile tocate. Când a scăzut apa de la ciuperci, le dai deoparte.

Adaugi carnea tocată, mazărea, oul bătut, pesmetul şi condimente după gust.

Formezi chiftelele şi le prăjeşti în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

Chiftelute de carne cu mazare

Chiftelute_de_carne_cu_mazare

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Tarhon: Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații și Rețete Gustoase – Ghid Complet

Tarhon: Beneficii pentru Sănătate, Contraindicații și Rețete Gustoase – Ghid Complet. Tarhonul, cunoscut și sub denumirea de “Artemisia dracunculus”, este o plantă perenă aromatică ce face parte din familia Asteraceae. Este apreciată atât pentru proprietățile sale culinare, cât și pentru beneficiile medicinale. Ce este tarhonul? Tarhonul este o plantă erbacee care se remarcă prin frunzele […]

Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo

Tocăniță de Fasole Roșie cu Chorizo din: fasole rosie, chorizo, ceapa, usturoi, ardei, rosii in bulion, boia, chili, ulei de masline, sare, piper, coriandru. Tocănița de fasole roșie cu chorizo este un fel de mâncare robust, îmbogățit cu arome picante și ingrediente pline de savoare. Această rețetă aduce împreună textura bogată a fasolei roșii cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.