Chiftele de dovlecei din: zuchinni, usturoi, ulei de masline, busuioc, parmezan, ou, lapte, faina, praf de copt, sare, ulei. Ingrediente: 8 zuchinni 1 catel usturoi, feliat 1 lingură ulei de măsline 1 lingură frunze proaspete de busuioc tocat 3 linguri parmezan proaspăt ras 1 ou ½ cana lapte 1 cană faină 1 linguriță praf de […]
Chiftelute cu carne de porc si ardei iute
PrinteazaChiftelute cu carne de porc si ardei iute: Incinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare, pune în ea 1 ceapă tocată şi bulb de fenicul tocat şi căleşte-le 8 minute, până se înmoaie.
Adaugă 1 linguriţă fulgi de ardei iute şi 2 linguriţe seminţe de fenicul şi mai găteşte totul încă 2 minute.
Dă tigaia la o parte şi lasă ingredientele să se răcească puţin, apoi adaugă 500g carne de porc tocată, sare şi piper.
Modelează chiftele mici. încinge 1 lingură ulei într-o tigaie mare şi pune în ea chiftelele, prăjindu-le 10-15 minute până se rumenesc.
Serveşte-le la temperatura camerei, cu scobitori înfipte în ele.
Chiftelute cu carne de porc si ardei iute
Reteta zilei: Chiftele de kimchi cu sos de soia
Chiftele de kimchi cu sos de soia din: faina, apa minerala, oua, ceapa verde, kimchi, sare, ulei, otet, sos de soia, seminte de susan. Ingrediente: 2 pahare făină 2 cesti apa minerala 2 oua 5 fire ceapa verde 1 cana kimchi 1 linguriță sare 4 linguri ulei 1 lingură oțet 1 lingură sos de soia […]
Reteta zilei: Sandwich cu chiftele si sos de rosii
Sandwich cu chiftele si sos de rosii din: paine, chiftele, branza, cascaval, sos de rosii. Ingrediente: 2 felii de pâine felii de branza sau cascaval 4 chiftele ¼ ceasca sos de roșii Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200 C. Feliati chiftelele si asezati pe una din feliile de paine. Pe cealalta […]
Pofta buna!
Vreau si eu din chiftelutele astea 🙂