Chiftelute de cartofi cu ciuperci
PrinteazaO reteta delicioasa de chiftelute de cartofi cu ciuperci din: ciuperci, cartofi, ceapa, usturoi, patrunjel, marar, paine, faina, malai, sare, piper si boia.
- 1 kg ciuperci proaspete
- 6 cartofi mari
- 4 cepe
- 8 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de mărar
- 3 felii de pâine fărâmiţată
- 3 linguri cu făină
- 2 linguri cu mălai
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Pune la fiert cartofii curatati si taiati in felii/bucati mari. Intre timp, toaca marunt ceapa, curatata ciupercile si taie-le in bucati mici-mici. Intr-un castron, paseaza cartofii, adauga painea, faramitata, usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate, ceapa, ciupercile.
Potriveste de sare, piper, boia. Adauga o lingura de faina si in amestec, omogenizeaza si modeleaza chiftelutele. Daca este necesar, adauga putina faina sau paine in compozitie. Da chiftelutele prin afaina amestecata cu malai si prajeste-le in baie de ulei.
Chiftelute de cartofi cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- chiftelute de cartofi cu ciuperci