Chiftelute de cartofi copti si morcovi

Printeaza

Chiftelute de cartofi copti si morcovi din: cartofi, morcovi, patrunjel, faina, telina, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină
  • 4 linguri făină
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Chiftelute de cartofi copti si morcovi: Speli cartofii şi îi coci în coajă, în cuptorul încins. In acest timp, cureţi morcovii, rădăcina de pătrunjel şi ţelina şi le pui la fiert în apă cu sare.

După ce s-au copt cartofii, îi tai în două, le scoţi miezul cu o linguriţă şi îi dai împreună cu legumele fierte prin maşina de tocat.

Adaugi în compoziţia obţinută verdeaţa tocată, sare şi piper, după gust, şi 2 linguri făină. Amesteci, apoi formezi chifteluţe pe care le treci prin făină şi le prăjeşti în ulei încins.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.