Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate

Printeaza

Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate din: cartofi, usturoi, pesmet, margarina, ierburi aromate, sare, piper, faina, ulei.

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi potriviţi
  • 3 căţei usturoi
  • 100 g pesmet
  • 4 linguri margarină
  • 3 linguri amestec ierburi aromate (pătrunjel, tarhon, rozmarin)
  • sare
  • piper
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate: Fierbi cartofii în coajă în apă cu sare. îi cureţi reci, îi pasezi şi-i amesteci cu margarina, adaugi amestecul de ierburi aromate, usturoiul pisat, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Modelezi chiftele potrivite ca mărime, le tăvăleşti prin făină şi te frigi pe grătarul bine încins sau le prăjeşti în baie de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Choripán cu Avocado

carnati, chifle, avocado, ceapa rosie, sos chimichurri, salata de ruccola, ulei de masline. Îndrăgostiții de bucătăria argentiniană vor fi încântați să descopere o nouă variantă a clasicului Choripán. Cu o combinație de ingrediente neașteptate, această rețetă îți va provoca papilele gustative și te va transporta în lumea gustului autentic argentinian. Vom […]

Sos de Busuioc cu Arome Delicate pentru Carne sau Legume

frunze de busuioc, usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Sosul de busuioc aduce o notă proaspătă și aromată oricărei mese, fie că alegi să-l servești alături de carne sau legume. Acest sos ușor de preparat și plin de arome este o […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.