Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate

Printeaza

Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate din: cartofi, usturoi, pesmet, margarina, ierburi aromate, sare, piper, faina, ulei.

Ingrediente:

  • 4-5 cartofi potriviţi
  • 3 căţei usturoi
  • 100 g pesmet
  • 4 linguri margarină
  • 3 linguri amestec ierburi aromate (pătrunjel, tarhon, rozmarin)
  • sare
  • piper
  • făină
  • ulei

 

Mod de preparare:

Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate: Fierbi cartofii în coajă în apă cu sare. îi cureţi reci, îi pasezi şi-i amesteci cu margarina, adaugi amestecul de ierburi aromate, usturoiul pisat, pesmetul, sare şi piper, după gust.

Modelezi chiftele potrivite ca mărime, le tăvăleşti prin făină şi te frigi pe grătarul bine încins sau le prăjeşti în baie de ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.