Chiftelute de cartofi cu chimen din: cartofi, ou, ulei, pesmet, chimen. Ingrediente: 25o g cartofi 1/2 ou 25 g ulei 1 linguriţă pesmet chimen pisat Mod de preparare: Se curâţâ cartofii, se taie felii şi se fierb în apă clocotită, apoi se scurg. Se strivesc calzi sau se dau prin presa de pireu. […]
Chiftelute de cartofi cu ierburi aromate din: cartofi, usturoi, pesmet, margarina, ierburi aromate, sare, piper, faina, ulei. Ingrediente: 4-5 cartofi potriviţi 3 căţei usturoi 100 g pesmet 4 linguri margarină 3 linguri amestec ierburi aromate (pătrunjel, tarhon, rozmarin) sare piper făină ulei Mod de preparare: Fierbi cartofii în coajă în apă cu sare. îi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.