Chiftelute cu carne si fasole verde

Printeaza

Chiftelute cu carne si fasole verde din: carne tocată (amestec vită şi porc), ceapa, ardei grasi de doua culori, usturoi, cimbru uscat, nucosara, seminţe de anason măcinate, mustar, sare, piper, legume la alegere pentru garnitură (fasole verde).

Chiftelute cu carne si fasole verde

Ingrediente:

  • 600 g carne tocată (amestec vită şi porc)
  • 1 ceapă
  • 2-3 ardei graşi în două culori
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cimbru uscat
  • 1 linguriţă nucşoară rasă
  • 1 linguriţă seminţe de anason măcinate
  • 1 linguriţă muştar
  • sare
  • piper
  • legume la alegere pentru garnitură (fasole verde)

Mod de preparare:

Amesteci într-un castron carnea tocată, cu cea pa tocată, usturoiul pisat, cimbrul, nucşoara, seminţele, piper şi sare după gust.

Omo­genizezi compoziţia, apoi, cu palmele ume­zite, formezi chifteluţe cât o nucă. Pui câte 5 chifteluţe pe câte un băţ de frigăruie, între ele intercalând bucăţele de arde gras.

Aşezi frigăruile pe un grătar încins şi le frigi 15 minute, până se rumenesc pe toate părţile. Serveşti frigăruile imediat ce le-ai făcut, cu garnitură de legume şi muştar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.