Chiftelute cu lemongrass

Printeaza

Chiftelute cu lemongrass din: piept de pui, usturoi, ardei, ceapa, lemongrass, coriandru, pesmet, ulei.

Ingrediente:Chiftelute cu lemongrass

  • 500 g carne tocată de pui
  • 3 căţei de usturoi, pisaţi
  • 1 ardei iute, curăţat şi tăiat mărunt
  • 1 ceapă mică, tăiată mărunt
  • 1 tijă de lemongrass, tăiată mărunt
  • 1 mână plină de coriandru proaspăt, tăiat mărunt
  • 40 ml sos de peşte
  • 30 g pesmet
  • ulei, pentru prăjit
  • frunze de mentă, pentru decor
  • sos chili dulce, pentru a servi

 

Mod de preparare:

Pune carnea, usturoiul, ardeiul iute, ceapa, lemongrass, frunzele de coriandru şi sosul de peşte într-un robot de bucătărie şi mixează. Modelează bile mici, dă-le prin pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins, până se rumenesc.

Scoate-le pe o hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.