Chiftelute cu mazare si susan

Printeaza

O reteta delicioasa de chiftelute cu: ceapa, dovlecel, mazare, marar, patrunjel, susan, cascaval, pesmet, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftelute cu mazare si susan

  • 2 legături ceapă
  • un dovle­cel
  • un kg mazăre
  • o legătu­ră mărar
  • o legătură pătrunjel
  • 100 g susan
  • 50 g caşcaval
  • 100 g pesmet
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Se alege mazărea şi se pune să fiarbă. Se lasă să clocotească 40-50 minute. Ceapa şi dovlecelul se spală, se curăţă şi se călesc în ulei până se înmoaie.

Intr-un bol, se pun mază­rea fiartă, ceapa şi dovlecelul călite, se adaugă verdeaţa to­cată mărunt, pesmetul, sare, piperul şi caşcavalul ras.

Se amestecă bine toate ingredientele şi se formează chiftelele. Se trec prin pesmet şi susan şi se prăjesc în uleiul încălzit în prealabil. Se scot şi se scurg pe şervet absorbant.

Chiftelute cu mazare si susan

Chiftelute cu mazare si susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.