Chiftelute cu miez cremos de cascaval

Printeaza

Chiftelute cu miez cremos de cascaval din: carne tocata de porc, cascaval, ou, paine, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute cu miez cremos de cascaval

  • 500 g carne tocata de porc
  • 150 g caşcaval
  • un ou
  • 2 felii pâine
  • o căpăţână usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Se prepară mai întâi compozita de chiftele, din carnea tocată care se amestecă bine cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă, usturoi pisat, oul întreg, sare, piper şi ulei.

Caşcavalul se taie în cuburi de 2×2 cm care se îmbracă apoi în amestecul de carne.

Chiftelele astfel formate se prăjesc în baie de ulei şi se scot pe hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.