Chiftelute cu miez de cascaval
PrinteazaChiftelute cu miez de cascaval din: carne de porc tocata, cascaval, oua, sare, piper, paine, usturoi, ulei, patrunjel.
- 500 g carne de porc tocată
- 150 g caşcaval
- 1 ou
- sare
- piper
- 2 felii pâine
- 1 căpăţână usturoi
- 50 ml ulei
- 1 legătură pătrunjel, opţional
Mod de preparare:
Faci compoziţia de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoiul pisat, oul, sare, piper, după gust.
Opţional, poţi adăuga şi o legătură de pătrunjel verde, tăiată fin. Caşcavalul îl tai în cuburi, 2/2 cm, apoi formezi chifteluţe şi-l introduci în mijlocul lor. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe hârtie absorbantă.
Pofta buna!