Chiftelute cu orez si spanac

Printeaza

Chiftelute cu orez si spanac 

Ingrediente:Chiftelute cu orez si spanac

  • 225 g orez
  • 350 g spanac proaspat, taiat
  • 2 linguri ulei
  • 8 cepe verzi, taiate
  • 2 linguri patrunjel, tocat
  • 1/4 lingurita nucsoara
  • 1 ou batut
  • 225 g cascaval
  • 175 g pesmet alb

Mod de preparare:

Se fierbe orezul, spanacul. Se prajeste ceapa 1 minut si se amesteca impreuna cu orezul si spanacul intr-un castron. Se adauga patrunjelul, nucsoara, oul si se asezoneaza. Se formeaza 8 sfere. Se dau la rece 20 de minute.

Se introduce o bucata de cascaval apoi se turtesc, dandu-le forma de chiftea. Se tavalesc prin pesmet si se mai tin la rece inca 20 de minute.

Se prajesc in ulei incins timp de 3-4 minute pe fiecare parte. Se servesc cu salata verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.