Chifteluţe cu smantană

Printeaza

Se înmoaie în apă 1 chiflă veche de-o zi şi se stoarce. Se toacă 2 cepe verzi, 1 ardei iute roşu şi 1 căţel de usturoi; se frământă cu 2 linguri pătrunjel, 1 ou, sare, piper, boia şi 600 g carne tocată.

Cu mâinile umede, se modelează chifteluţe rotunde şi se prăjesc în 3 linguri de ulei cca 6-8 min. Se aşază chifteluţele pe frunze de salată şi se servesc cu smântână.

Chifteluţe cu smantană

Chifteluţe cu smantană

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.