Chiftelute la cuptor cu ceapa verde

Printeaza

Chiftelute la cuptor cu ceapa verde din: carne tocată de miel, ardei iuţi, ceapă verde, lămâie (zeama), ouă, pesmet, sare, condimentele preferate.

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocată de miel
  • 2 ardei iuţi
  • 1 ceapă verde
  • 1/2 lămâie (zeama)
  • 3 ouă
  • pesmet
  • sare
  • condimentele preferate

Mod de preparare:

toacă bine carnea, de două ori, şi se adaugă ardeiul iute şi ceapa tăiate cât mai mărunt, ouăle bătute, zeama de lămâie, sarea şi condimentele preferate, în cantităţi după gust.

Se fac chifteluţe din această compoziţie, bine omogenizată şi se trec prin pesmet. Se pun la copt în cuptor, în puţin ulei, la foc moale, sub capac. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.