Chiftelute de branza cu sos de rosii

Printeaza

Chiftelute de branza cu sos de rosii din: brânză dulce de vacă, griş, făină, ouă, sos de roşii, sare.

Chiftelute de branza cu sos de rosii

Ingrediente:

  • 1 kg brânză dulce de vacă
  • 150 g griş
  • 100 g făină
  • 5 ouă
  • 1 kg sos de roşii
  • sare

 

Mod de preparare;

Brânza se arruestecă cu grişul, faina şi albuşurile de ou bătute spumă. Se modelează chifteluţele, care se dau prin făină şi se fierb în apă clocotită cu puţină sare.

Se scot fierbinţi şi se pun în sos de roşii. In sos, după recomandare şi gust, se pot adăuga: o foaie de dafin, cimbru, puţin usturoi şi verdeaţă proaspătă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.