Chiftelute de cartofi cu ceapa

Printeaza

Chiftelute de cartofi cu ceapa din: cartofi, ceapa, branza, lapte, oua, ulei, marar, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute de cartofi cu ceapa

  • 4 cartofi
  • 1 ceapă
  • 150 g brânză sărată
  • 100 ml lapte
  • 6 linguri făină
  • 4 ouă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi fierbi, apoi îi scurgi şi îi pasezi. Amesteci piureul obţinut cu laptele, ouăle bătute, mărarul tocat şi făina. Cureţi ceapa, o dai prin răzătoarea mare, o căleşti în puţin ulei şi o amesteci cu compoziţia de cartofi.

Adaugi în aluatul obţinut brânza rasă, pui sare şi piper şi laşi să se odihnească 30 de minute.

Iei cu o lingură din compoziţie, torni într-o tigaie cu ulei încins şi prăjeşti chifteluţele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.