Chiftelute de cereale si cas

Printeaza

Chiftelute de cereale si cas

 Chiftelute de cereale si cas din: pulbere integrala de grau, orez, secara, cas de vaca, cartofi, cas de oaie, oua, salata verde.

 

Ingrediente:

  • 300 g pulbere integrală de grâu
  • orez
  • secară
  • 200 g caş de vacă
  • 4 cartofi
  • 200 g caş de oaie
  • 4 ouă
  • 1 salată verde

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, îi dai pe răzătoarea mare şi-i presari cu sare. Speli orezul, îl fierbi 10 minute, apoi îl adaugi peste cartofi împreună cu caşul ras, gălbenuşurile şi pulberea de cereale.

Speli salata, o tai mărunt şi o adaugi în compoziţia de mai sus împre­ună cu albuşurile bătute spumă, sare şi piper după gust. Compoziţia tre­buie să aibă consistenţa celei de chifteluţe. Formezi apoi chiftele pe care le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 45 de minute.

După 30 de minute le întorci ca să se coacă bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.