Chifteluţe de ciuperci

Printeaza

O reteta de chiftelute de ciuperci din: ciuperci, piept de pui, ceapa, oua, pesmet, faina, sos worchester, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Chifteluţe de ciuperci

  • 500 g ciuperci
  • 300 g piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
  • 1 lingurita sos Worchester
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeti pieptuld e pui 15 minute in apa cu putin sare. Tocati marunt ciupercile si pieptul de pui fiert. Amestecati intr-un castron ciupercile si carne dcu ouale, pesmetul, o lingura de faina, sosul Worchester, ceapa si patrunjel tocat cat mai marunt.

Potriviti de sare si piper si omogenizati bine amestecul. Formati mici chiftelute, treceti-le prin faina si prajiti-le in uleiul incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti. Serviti-le calde cu garnitura de cartofi natur trasi in unt si presarati cu patrunjel tocat marunt.

Chifteluţe de ciuperci

Chifteluţe de ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.