Chifteluţe de ciuperci
PrinteazaO reteta de chiftelute de ciuperci din: ciuperci, piept de pui, ceapa, oua, pesmet, faina, sos worchester, ulei, sare si piper.
- 500 g ciuperci
- 300 g piept de pui
- 1 ceapa
- 2 oua
- 2 linguri pesmet
- 3 linguri faina
- 1 lingurita sos Worchester
- 1 legatura patrunjel
- 200 ml ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeti pieptuld e pui 15 minute in apa cu putin sare. Tocati marunt ciupercile si pieptul de pui fiert. Amestecati intr-un castron ciupercile si carne dcu ouale, pesmetul, o lingura de faina, sosul Worchester, ceapa si patrunjel tocat cat mai marunt.
Potriviti de sare si piper si omogenizati bine amestecul. Formati mici chiftelute, treceti-le prin faina si prajiti-le in uleiul incins pana cand se rumenesc frumos pe ambele parti. Serviti-le calde cu garnitura de cartofi natur trasi in unt si presarati cu patrunjel tocat marunt.
Chifteluţe de ciuperci
Pofta buna!