Chifteluţe de conopidă

Printeaza

Chifteluţe de conopidă

Ingrediente:Chifteluţe de conopidă

  • 1 conopidă potrivită
  • 1 căpăţână usturoi
  • 2 ouă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 2 felii pâine graham înmuiată
  • 1 linguriţă boia dulce
  • 1 lingură vegeta
  • 50 g brânză telemea
  • un vârf de cuţit de bicarbonat

 

Mod de preparare:

Conopida se fierbe în apă cu sare. Când este fiartă, se scurge de apă, apoi se pasează cu furculiţa. Separat, se bat ouăle cu puţină sare şi un vârf de cuţit de bicarbonat stins cu zeamă de lămâie.

Prin răzătoarea mică se dă brânza, verdeaţa se toacă mărunt şi se amestecă toate ingredientele într-un castron mai mare.

Compoziţia se ia cu lingura şi se pune la prăjit. Lingura se înmoaie în apă ca să nu rămână compoziţia lipită pe ea. Chiftelele se întorc doar când s-au rumenit. Se servesc reci cu diferite garnituri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.