Chifteluţe de dovlecei

Printeaza

Chifteluţe de dovlecei

Ingrediente:Chifteluţe de dovlecei

  • 1 dovlecei mijlocii
  • 50 g telemea
  • 1 ou
  • 2 linguri tărâţe de grâu
  • 1 căpăţână usturoi
  • 1 lingură boia de ardei dulce
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • ulei

 

Mod de preparare:

Dovleceii se fierb şi se scurg bine, apoi se dau prin maşina de tocat, se amestecă cu oul, tărâţele, usturoiul pisat, verdeaţa tocată mărunt, boiaua de ardei şi brânza telemea dată prin răzătoarea mare. Compoziţia trebuie să fie legată bine.

Chifteluţele se pun cu lingura într-o tigaie cu ulei fierbinte şi se prăjesc pe o parte şi pe alta. Se servesc cu diferite garnituri şi salate.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.