Chiftelute de dovlecel

Printeaza

Chiftelute de dovlecel din: dovlecei, oua, branza, faina, sare, marar.

Ingrediente:Chiftelute de dovlecel

  • 4 dovlecei mai mici
  • 3 ouă
  • 300 g brânză rasă
  • 3 linguri făină
  • sare
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Dai dovleceii prin râzătoare (cu coajă şi seminţe dacă sunt mai cruzi, iar dacă nu, îi cureţi), îi să­rezi şi îi laşi timp de 15 minute, lei câte puţin din compoziţie în mână şi o storci bine de zeamă.

Amesteci compoziţia cu brân­za rasă, ouăle, făina si mărarul tocat mărunt.

Pui chifteluţele cu o lingură în tigaie şi le prăjeşti. Opţional, poţi rade caşcaval deasupra, când sunt calde încă.

 

Chiftelute de dovlecel

Chiftelute de dovlecel

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt foarte bune chiftelutele de dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.