Chiftelute de dovlecel
PrinteazaChiftelute de dovlecel din: dovlecei, oua, branza, faina, sare, marar.
- 4 dovlecei mai mici
- 3 ouă
- 300 g brânză rasă
- 3 linguri făină
- sare
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Dai dovleceii prin râzătoare (cu coajă şi seminţe dacă sunt mai cruzi, iar dacă nu, îi cureţi), îi sărezi şi îi laşi timp de 15 minute, lei câte puţin din compoziţie în mână şi o storci bine de zeamă.
Amesteci compoziţia cu brânza rasă, ouăle, făina si mărarul tocat mărunt.
Pui chifteluţele cu o lingură în tigaie şi le prăjeşti. Opţional, poţi rade caşcaval deasupra, când sunt calde încă.
Chiftelute de dovlecel
Pofta buna!
Sunt foarte bune chiftelutele de dovlecel