Chiftelute de icre

Printeaza

Chiftelute de icre din: icre, cartofi, oua, ceapa, sare, piper, ulei, faina, malai.

Ingrediente:Chiftelute de icre

  • 300 g icre (scoase din cămeşi)
  • 3 cartofi
  • 3 ouă
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit
  • 100 g faină + 100 g mălai, bine amestecate

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţă de coajă şi se pasează piure .Se toacă ceapa bob de orez se freacă cartofii cu icre, ouă, ceapă, sare şi piper.

Se încinge grăsimea se formează chiftele, se dau prin faină cu mălai şi se pun la prăjit până se rumenesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.