Chiftelute de legume cu quinoa
PrinteazaChiftelute de legume cu quinoa din: esalote, usturoi, ulei de masline, coriandru, fenicul, mac, salvie, patrunjel, ceapa verde, quinoa, dovlecel, sfecla.
- 3 eşalote mici, tocate
- 2 căţei de usturoi, zdrobit
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriţă din coriandru, fenicul, mac
- 0 mână de salvie, pătrunjel şi ceapă verde
- 200 g quinoa
- 1 cub de concentrat vegetal
- 1 dovlecel, răzuit
- 2 bucăţi de sfeclă roşie, răzuită
Mod de preparare:
Şotează eşalotele şi usturoiul intr-o lingură de ulei timp de 5-6 minute. Adaugă condimentele şi ţine pe foc 2-3 minute.
Fierbe quinoa cu concentratul de legume. Incinge cuptorul la semnul 4/180°C. Porţionează ceapa în două boluri şi combinălcu dovlecelul şi separat cu sfecla roşie.
Amestecă şi modelează chifteluţe. Aşazâ-le pe tavă unsă şi dă la cuptor 20-30 minute, până când se pătrund.
Chiftelute de legume cu quinoa
Pofta buna!