Chiftelute de limba

Printeaza

O reteta simpla de chiftelute de limba din: limba fiarta, oua, parmezan, usturoi, ceapa verde, patrunjel, faina, ulei, sare, piper si smantana.

Ingrediente:Chiftelute de limba

  • 1,5 kg limbă fiartă şi curăţată de pieliţe
  • 2 ouă
  • parmezan
  • usturoi pisat
  • ceapă verde
  • pătrunjel proaspăt
  • faină
  • ulei
  • sare şi piper, după gust
  • smântână

Mod de preparare:

Limba se trece prin maşina de tocat carne. Sc adaugă, amestecându-se, până la omogenizarea perfectă, usturoiul pisat, ceapa şi pătrunjelul verde tocat fin, ouăle şi parmezanul ras.

Se condimentează, după gust, cu piper şi sare. Se fac mici chifteluţe ce se trec prin faină şi se prăjesc în ulei încins. Se aşează pe platoul de servit şi se stropesc cu smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.