Chiftelute de miel cu verdeata

Printeaza

Chiftelute de miel cu verdeata: carne de miel, ceapa, paine, patrunjel verde, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftelute de miel cu verdeata

  • 1 kg carne
  • 1 ceapa
  • 1 bucatica miez de paine
  • patrunjel verde
  • putina faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Scoatem oasele de la o pulpa de miel si o taiem in bucatele mici. Prajim o ceapa taiata marunt, muiem in apa sau in lapte putina paine, taiem marunt o legatura de patrunjel verde si trecem toate prin masina de tocat.

Punem sare si piper, amestecam bine si facem chiftelute. Prajim.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.