Chiftelute de miel

Printeaza

Chiftelute de miel

Ingrediente:Chiftelute de miel

  • 1 kg carne miel
  • 1 ceapă
  • 1 bucăţică miez de paine
  • pătrunjel verde
  • putină făină
  • grăsime pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Scoatem oasele de la o pulpă de miel şi o tăiem în bucăţele mici. Prăjim o ceapă tăiată mărunt, muiem în apă sau în lapte puţină paine, tăiem mărunt o legătură de pătrunjel verde şi trecem toate prin maşina de tocat.

Punem sare şi piper, amestecăm bine şi facem chifteluţe. Le tăvălim prin făină, le prăjim şi le servim calde cu salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.