Chiftelute de peste cu bacon

Printeaza

Chiftelute de peste cu bacon din: fileuri de peste, ceapa, bacon, usturoi, paine, lapte, ou, sare, piper, ou, pesmet, ulei.

Ingrediente:Chiftelute de peste cu bacon

  • 500 g fileuri de peşte congelat
  • 1 ceapă
  • 2 linguri cubuleţe de bacon
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 felii pâine
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • sare şi piper

Pentru prăjit:

  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se decongelează peştele, se mărunţeşte cu furculiţa şi se adaugă sare şi piper.

Cubuleţele de bacon se rumenesc în tigaie, cu ceapa tocată şi usturoiul, fără grăsime. Se adaugă peste peşte, la fel ca pâinea înmuiată în lapte şi stoarsă bine şi oul. Se amestecă.

Se formează chifteluţe din compoziţie, se trec prin oul bătut, prin pesmet şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei încins.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.