Chiftelute de peste cu cartof

Printeaza

Chiftelute de peste cu cartof din:  peşte,  cartofi, ouă, pâine, pesmet auriu, usturoi, pătrunjel, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 250 g peşte fără oase
  • 250 g cartofi
  • 2 ouă
  • o felie pâine
  • 100 g pesmet auriu
  •  2 căţei usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

In vase separate se pun la fiert cartofii curăţaţi si tăiaţi si pestele. Apoi, peştele se curăţă de eventualele oase si de pieliţă, iar cartofii se pasează.

In amestecul de piure şi peste se pune pâinea înmuiată si presată, usturoiul pisat, sare, piper si pătrunjel.

Se amestecă foarte bine si apoi, cu mâna umezită, se formează chifteluţe care se trec prin pesmet si se prăjesc în ulei încins.

 

Chiftelute de peste cu cartof

Chiftelute_de_peste_cu_cartof

Pofta buna!

 

 

Briose la air fryer

Briose la air fryer din: ulei, iaurt, ou, lapte, zahar, faina, bicarbonat de sodiu, fulgi de ciocolata. La air fryer puteti gati inclusiv prajituri, cum sunt aceste briose, intr-un timp foarte scurt. Fie ca veti alege fructe proaspete, fulgi de ciocolata sau fructe uscate, briosele vor fi delicioase. Timp de preparare 10 minute, Timp de […]

Fasole cu Legume la Cuptor

Fasole cu Legume la Cuptor din: fasole, morcovi, dovlecel, ardei gras, ceapa, usturoi, sare, piper, oregano, ulei de masline, patrunjel. Aceasta reteta de fasole cu legume la cuptor este o optiune sanatoasa si delicioasa pentru un pranz sau o cina echilibrata. Fasolea aduce o sursa importanta de proteine vegetale, in timp ce legumele adauga vitamine, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.