Chifteluţe de peşte cu sos de roşii

Printeaza

Chifteluţe de peşte cu sos de roşii 

Ingrediente:Chifteluţe de peşte cu sos de roşii

  • 1 kg peşte
  • 2 cepe
  • 1 ardei iute
  • 2 ouă
  • 1 cartof
  • 3 legături mărar
  • 1 ardei gras
  • 2 legături pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ceaşcă făină

 

Mod de preparare:

Cepele, cartoful, ardeiul gras şi cel iute le speli, le cureţi şi le tai mărunt. Cureţi peştele de oase, îl speli, apoi îl treci de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci apoi peştele tocat cu ouăle, sarea şi piperul, zarzavatul tăiat mărunt şi verdeaţa. încingi uleiul într-o tigaie, iei câte o lingură de compoziţie, o tăvăleşti prin făină şi prăjeşti chifteluţele.

Le poţi servi simple sau cu sos de roşii făcut ast­fel: pui la fiert o ceaşcă de bulion cu 1 pahar de vin şi 1 linguriţă de zahăr şi când dă în clocot, adaugi 1 lingură de oţet, 1 foaie de dafin şi puţin cimbru. După 5 minute pui şi chiftelele şi le mai fierbi 10 minute împreună.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.