Chifteluţe de spanac

Printeaza

Chifteluţe de spanac

Ingrediente:Chifteluţe de spanac

  • 1 kg spanac proaspăt
  • 2 cepe
  • 150 ml untdelemn
  • 3 linguri făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli spanacul, îl opăreşti cu apă clocotită cu sare şi-l laşi să se scurgă într-o strecurătoare. Cureţi ceapa, o căleşti în untdelemn, adaugi spanacul şi după 5 mi­nute presari 1 lingură de făină şi pui sare şi piper după gust.

Amesteci repede şi când se leagă com­poziţia o dai deoparte. O laşi să se răcească, apoi formezi chifteluţe pe care le treci prin făina rămasă şi le prăjeşti în untdelemn încins.

Chifteluţe de spanac

Chiftelute de spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.