Chifteluţe de varză

Printeaza

Chifteluţe de varză din: varza, faina, sare, piper, marar, patrunjel, ulei.

Ingrediente: Chifteluţe de varză

  • 1 varză mică
  • 2-3 linguri făină
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă mărar
  • pătrunjel tocat
  • 3 linguri untură sau ulei

 

 

Mod de preparare:

Se toacă varza ca fideaua, se freacă cu puţină sare şi se opăreşte. Se lasă să se scurgă bine de apăşi se dă prin maşina de tocat.

Varza trecută prin maşina de tocat se ames-tecă cu oul, făina, verdeaţa, sarea şi piperul.

Din compo­ziţia obişnuită se fac chifteluţe, se dau prin făină sau pesmetşi se prăjesc în untură bine încinsă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.